PVC Vloeren

in ons assortiment

Services

PVC Vloer Limburg is o.a. dealer van:

Hout motief

Een houten vloer is mooi, maar vaak duur en het onderhoud is tijdrovend. De Moduleo® PVC-vloeren met houteffect hoeven niet te worden geschuurd, gepolijst of gelakt – snel even met de stofzuiger of de dweil erover en de vloer is weer schoon. De collectie PVC vloeren met een hout effect is zeer uitgebreid, niet alleen kan men kiezen uit meer dan 100 kleuren en motieven, ook is de PVC vloer verkrijgbaar in diverse afmetingen. Normale, smalle of juist extra brede ‘planken’, visgraat PVC tot zelfs creatieve en unieke formaten uit de Moods collectie, zoals hexagons. Naast de kleur speelt ook de stijl mee, wilt u juist een landelijke uitstraling met veel noesten of liever strak en modern?

Steen motief

Vloeren van natuursteen en tegels voelen koud en hard aan. Ze zijn soms ook moeilijk te plaatsen. De Moduleo® luxe PVC vloeren met steeneffect bieden de natuurlijke aantrekkingskracht van steen, maar met de voordelen qua comfort en het gemak van hoogwaardig PVC. Wist je dat de PVC tegels ook met een voeg gelegd kunnen worden? Zo lijkt het net een ‘echte’ tegelvloer. Of wil je juist een super strakke vloer waarvan je de lijnen bijna niet ziet? De steeneffect PVC tegels zijn eveneens verkrijgbaar in diverse formaten en designs. Van natuursteen look met een schittering in tot een ultra matte betonlook

Tevredenheid gegarandeerd

Waarom Moduleo?

Moduleo® luxe PVC vloeren worden ontworpen als weerspiegeling van de unieke patronen en texturen uit de natuur. Ze combineren de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie. Middels het ongeëvenaard productieproces wordt elke Moduleo®-strook gecreërd met de unieke multi-layertechnologie, die werd ontwikkeld om de ultieme slijtvaste vloer te produceren.

Kiezen voor Moduleo® betekent kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing. Alle Moduleo® luxe vinylvloeren bevatten tot 50% gerecycled materiaal van gecontroleerde herkomst en ze zijn zelf ook recyclebaar. In tegenstelling tot andere fabrikanten van luxueuze vinylvloeren worden de producten van Moduleo® verzonden vanuit België en niet vanuit Azië of het Midden-Oosten.

Garantie

Dankzij een unieke Protectonite PU technology zijn de Moduleo® luxe vinylvloeren vlekbestendig, slipvast, waterbestendig en geluidsabsorberend. Daardoor zijn Moduleo® vloeren de ideale keuze voor elke ruimte in huis, inclusief de keuken en badkamer. Maar ook voor commerciële toepassingen zoals restaurants, winkels en kantoren, zijn ze perfect.

Deze ongeëvenaarde ecologische troeven en een garantie van minstens 15 jaar zorgen voor de ultieme gemoedsrust bij zowel u als consumenten als bij ons als leverancier van uw Moduleo® vloer.

Satisfied

Head Office

Bergerstraat 2-4
Maastricht

Bel ons

043-7600666

EMAIL US

info@pvcvloerlimburg.nl