Legservice

haal het maximale uit je vloer, laat hem leggen door experts

Legservice

WOONHUIS

kantoor

WINKEL

HORECA

PVC vloer legservice

De Moduleo vloeren die u via ons besteld zijn inclusief onze professionele legservice. Indien u een ander merk vloer wenst is dit uiteraard mogelijk. Tevens kunt u enkel gebruik maken van onze legservice, wanneer u bijvoorbeeld zelf uw vloer bij de bouwmarkt aanschaft. PVC Vloer Limburg is tevens officieel partner van Gamma, Praxis en Karwei in Zuid-Limburg voor het leggen van PVC vloeren, laminaat vloeren en houten vloeren. Als mede ook traprenovaties met PVC stroken of overzettreden.

hele jaar legbaar

PVC stroken doen snel hun omgevingstemperatuur opnemen. Na een korte acclimatisatie periode van 48 uur kan de vloer gedurende alle vier de jaargetijden gelegd worden, uitgezonderd een zeer extreem hoge of lage binnentemperatuur.

tevredenheidsgarantie

PVC vloeren staan bekend om hun uitstekende kwalitatieve eigenschappen. De slijtage is bij normaal gebruik en keuze voor de juiste vloer extreem laag. Dit in combinatie met het eenvoudige onderhoud aan de vloer zal zorgen dat u nog jaren tevreden zult zijn over uw vloer.

gratis adviesgesprek

Een vloer kiest u niet even, maar voor een groot deel van uw leven. Goed advies is daarom cruciaal. Wij helpen u graag kosteloos bij het maken van de juiste keuze. Voorzien u van de nodige stalen en maken samen een legplan. Onze prijzen zijn all-in, dat voorkomt gezeur.

Why choose less,
if you can get the best?

Contact

Head Office

Bergerstraat 2-4
Maastricht

Bel ons

+31 (0)43 7600666

EMAIL

info@pvcvloerlimburg.nl